Metro Travel Karadeniz Bölge Müdürlüğü'ne bağlı acente personeli, geçtiğimiz akşam Karadeniz Balık Restoran'da düzenlenen Birlik ve Dayanışma Yemeği'nde bir araya geldiler.

Neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe, Metro Travel Karadeniz Bölgesi İşletme Sahibi Eyüp Uysal, Metro Travel Karadeniz Bölge Müdürü Doğan Cantoker, Tur Operasyon Müdürü Çağrı Kahya ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü'ne bağlı acente personeli katıldı.

KALİTELİ HİZMET İÇİN
Samsun Metro Travel Birlik ve Dayanışma Yemeği öncesi açıklamalarda bulunan Metro Travel Karadeniz Bölgesi İşletme Sahibi Eyüp Uysal, "Öncelikle yemeğimize katılan tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Metro Travel'in çıtasını yükseltmek ve Karadeniz'deki hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için son sürat çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Bizler Metro Travel olarak uçak bileti satışının yanında ayrıca yurt içi ve yurt dışı tur, gezi, otel ve tatil organizasyonlarımızla sizlere en kaliteli hizmeti vermek için çabalıyoruz. Buradan Onursal Başkanımız Galip Öztürk'e de sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz" diye konuştu.

YAZA BOMBA GİBİ GİRİLECEK
Metro Travel'in Karadeniz Bölgesi'ndeki çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Metro Travel Karadeniz Bölge Müdürü Doğan Cantoker, "Karadeniz Bölgesi'ndeki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yaza özel kampanyalarımızı şimdiden hayata geçiriyoruz. Tur, gezi, otel ve tatil organizasyonlarımızla yaza bomba gibi bir giriş yapmak için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.