İranlı model Mahlagha Jaberi'den sonra, Burak Özçivit'in fotoğraflarına yorum yağdıran Rus model Victoria Bonya konuştu.

İranlı model Mahlagha Jaberi, aylar önce Burak Özçivit'in bir fotoğrafına, "yakışıklı" diye yorum yapmıştı. O dönem Burak Özçivit'in sevgilisi olan Fahriye Evcen'in de kıskançlık krizine girdiği iddia edilmişti. Oyuncu daha sonra Instagram hesabından İranlı modeli engellemişti.

İRANLI GİTTİ, RUS GELDİ

Bu kez de Rus model Victoria Bonya, Burak Özçivit'in Instagram fotoğraflarına yorum yapmaya başladı.

Victoria Bonya ilk önce Burak Özçivit'in bu fotoğrafına "güzel" yazdı.

Rus güzel, oyuncunun paylaşımlarına yorum yapmayı sürdürdü. Victoria Bonyason olarak Burak Özçivit'in yeni imajını yayınladığı fotoğrafa da yorum yapınca oyuncunun hayranlarının tepkisiyle karşılaştı.

'İNSANLAR NEDEN BU KADAR UMURSUYOR?'

Çiftin fanları, "Artık o Fahriye ile evli peşini bırak" şeklinde yorumlar yağdırdı. Model ise, "Bu aktör için yorum yaptığımda insanlar neden bu kadar umursuyor? Çok acayip" diyerek kendisini savundu.

Bu yorumun ardından Burak Özçivit, Victoria'yı da engelledi.

Victoria Bonya ise durum hakkında ayrıntılı bir açıklama yaparak şunları söyledi: "Bugün Türk medyasından Burak Özçivit hakkında çok fazla yorum aldım.

Instagram'ı kullanmaya başladığımdan beri yüzlerce insana yorum yaptım. Ama bugün olduğu gibi çılgınca bir tepki almadım.

'HAYATIMDA BİRİ VAR'

Hayatımda biri var ve mutluyum.

Lütfen benim ismimi kullanmayın ve ortada hiçbir şey yokken bunu büyük bir problem haline getirmeyin."

KAYNAK:POSTA