Aile merkezli yaşamı temel alan Alaturka Kule, Samsun'da yeni bir sayfa açıyor. Mimari ve teknolojik alandaki tüm yeniliklerden faydalanılan projede, Avrupa'nın geniş ve ihtişamlı Türk yapılarının etkisi dikkat çekiyor.

6.30 yüksekliğinde otel konforuna sahip bir lobi ile farkın ilk adımdan itibaren hissedileceği projede avagart daireler 4+1 olmakla birlikte boyutları 200-240 metrekare arasında değişiyor. 1. kattan 30. kata kadar, 80 dairenin tamamında 25-35 m2 arası değişen teraslar ile eşsiz Karadeniz ve Atakum manzarasının tadını çıkarmak mümkün olacak.

OTEL KONSEPTİ

İtalyan tarz mutfak, Georgian, İtalyan ve Osmanlı tarzında 3 banyo ile Alaturka Kule'de lüks, konfor ve kalite bir standart. Ayrıca her dairede Türk hamamı bulunacak. Yürüyüş ve koşu parkuru, futbol, basketbol, tenis, voleybol oynanabilen spor sahası ve ayrıca en üst katta bulunan Anaroma SPA fitness ile sunduğumuz otel konseptinde bay-bayan sauna, buhar odası, yoga, dans ve pilates stüdyoları, bay-bayan aletli spor salonları, mini box ringi ile sağlıklı bir yaşam sunuluyor. Ayrıca çocuk parkı, müzik odası, oyun odası, mini club, sinema salonu ile de kapalı sosyal mekanlarımızla da fark yaratıyor. En üst katta bulunan terrace lounge, eşsiz Karadeniz ve Atakum manzarasında maksimum keyfi almak tasarlandı.

45 YILLIK DENEYİM

Böyle büyük bir yapı inşa ederken, güvenliği de en üst seviyede tutan Alaturka Kule, 1 metre çapında 96 fore kazık üzerine çıkılan 2 metre kalınlığındaki temel ile deprem yönetmeliği standartlarının bile çok üzerinde bir sağlamlık sunuyor. Buna ek olarak bütün binada yanmaz kablo kullanılacak, her katta duman dedektörleri, duman geçirmez 2 adet yangın merdiveni ve bu tarz bir durumda dumanı çekecek bir sistem ile olası bütün kötü ihtimaller düşünülüp, önlemi alındı. Alaturka Kule, 45 yıllık Uludoğan Grup kalite ve tecrübe birikiminin bir ürünü olarak Atakum sırtlarında yükseliyor.