Artı 1 Marketler Zinciri Duruşehir Şubesi, 'Milli Bakıma Destek' adı altında, 14-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek bir kampanya düzenliyor. Kişisel bakım ürünü alışverişi yapan müşterilerine çekilişle birbirinden güzel hediyeler verecek olan Artı 1 Marketler Zinciri, tüm Samsunluları Duruşehir şubesine davet ediyor.

EN BÜYÜK ÖDÜL MİLLİ FORMA

Düzenlenen kampanya kapsamında çekilişle, birbirinden farklı onlarca ürünün yanı sıra futbol topu, Samsunspor atkısı ve Samsunspor forması da verilecek ödüller arasında yer alıyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı forması ise çekilişle verilecek en değerli hediyeler arasında bulunuyor.

MİLLİ BAKIMA DESTEK

14-30 Ekim tarihleri arasında Artı 1 Marketler Zinciri tarafından 'Milli Bakıma Destek' adıyla gerçekleştirilecek etkinlikte verilecek hediyeler arasında kişisel bakım ürünleri ile temizlik ürünlerinin yanı sıra erkek bakım ürünleri de yer alıyor.

SAMSUNLULARA DAVET

Dünyanın önde gelen markalarından birinin sponsorluğunda yüzleri güldürecek bir kampanyaya imza atacak olan Artı 1 Marketler Genel Müdürü Yalçın Yıldırım, "Düzenlemiş olduğumuz etkinlikle hem milli takıma hem de milli bakıma destek olma çabası içerisindeyiz. Birbirinden güzel hediyeler vereceğimiz etkinliğimize tüm Samsun halkı davetlidir" dedi.

Yasin SARIKAŞ