Ladik, yeni gençlik merkezine kavuşuyor. Merkez inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Selim Özbalcı, gençlerin sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirecekleri, boş vakitlerini değerlendirecekleri modern bir yapıyı Ladik'e kazandırdıklarını ifade etti.

FARKLI BİR MERKEZ

Merkezin 2018 yılının mart ayında hizmete girmesini planladıklarını ifade eden Başkan Özbalcı, "Ladik'te umudumuz, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın sağlıklı ve zinde gelişmeleri için ihtiyaç duyulan projelerimizden birisi olan gençlik kültür merkezimiz yakın zamanda hizmete girecek. İki katlı olarak inşa edilen ve gençlerin boş zamanlarını farklı aktivitelerle değerlendirebileceği modern bir yapıya sahip olan merkezde; dans ve folklor salonu, bilgisayar işliği, müzik işliği, plastik sanatlar işliği, zeka oyunları işliği, kütüphane, sosyal aktivite odası, sergi salonu, çok amaçlı salon, derslik ve kütüphane ile kafeterya yer alacak" dedi.

ÇAĞATAY KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a da teşekkür eden Özbalcı, "Ladik'e gençlik ve spor hizmetlerinin kazandırılmasını sağlayan ve her konuda ilçemize destek veren Samsun Milletvekilimiz ve eski Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim" diye konuştu.