Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Ceyhan'a görevinde başarılar dileyerek tebrik eden Başkan Bakıcı, her zaman gençler ile birlikte hareket ettiklerini belirterek, 'Bozüyük Belediyesi olarak bizler ilçemizdeki gençlerimiz ile birlikte hareket ederek onlardan gelen talepleri en iyi şekilde değerlendirme gayreti içerisindeyiz. Sizler, AK Partimizin değerli gençleri olarak istediğiniz her konuda her zaman bizlere gelebilir ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Gençlik Kolları olarak her fırsatta bir araya gelmeli, çalışmalarımızı daha geniş ve keyifli bir platformda sürdürebilmek için hepimiz görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Bununla ilgili olarak talep ettiğiniz takdirde şehir dışında kültürel ve tarihi geziler, sohbet ortamları ve istişare platformları oluşturmak ve planlamak da son derece önemli olacaktır' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta belirttiği 'Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır' sözünü hatırlatan Başkan Bakıcı, gençlerin her zaman yanında olduğunu belirtti.
Ziyaret sonrasında Ceyhan ve gençlik kolları üyeleri tarafından hediye edilen Osmanlı Tuğrası'nı kabul eden Başkan Bakıcı, nazik ziyaretlerinden dolayı gençlere teşekkür ederek, onlara her zaman kapılarının açık olduğunu yineledi.

Başkan Bakıcı’ya AK Parti Gençlik Kolları’ndan nezaket ziyareti