Üniversitemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Necati Üçler ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sedat Doğan tarafından yapılan ameliyat oldukça başarılı geçti.
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gönüllü, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Necati Üçler ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sedat Doğan'a teşekkür etti.
Rektör Gönüllü, başarılı bir operasyon geçirerek beynindeki tümörü alınan Ali Kurnaz adlı vatandaşa Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın ile birlikte geçmiş olsun dileklerini iletti.
Rektör Prof. Dr. Gönüllü, 'Öncelikle operasyonu gerçekleştiren hekimlerimize teşekkür etmek istiyorum. Başarılı bir operasyon geçiren hastamıza da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimizin bizlere vermiş olduğu tüm imkanları insanımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada bir ilke imza daha atmış bulunuyoruz. İnşallah tam teşekküllü Üniversitemiz Eğitim ve Araştırma Hastanemiz güzel çalışmalara imza atmaya devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Rektör Gönüllü’den hastaya ziyaret etti