Keremcem'in oyuncu sevgilisi İlay Erkök'le abisi Koray Erkök ile birlikte rol aldığı 'İki Yalancı' dizisinin setinde tanıştıkları ortaya çıktı. HT Magazin'den Arif Hür'ün haberine göre, Abi Erkök'ün tanıştırdığı ikili, Murat Boz'un 25 Eylül'deki Harbiye konserinde birbirlerine aşklarını itiraf etti. Keremcem, 'İlk Öpücük' filminin galasında ise İlay Erkök'ü ailesinden istedi ve olumlu yanıt aldı.

39 yaşındaki Keremcem, İlay Erkök'ten 15 yaş büyük.

İLK EVLİLİĞİ 9 AY SÜRMÜŞTÜ

Keremcem, Seda Güven'e 17 Haziran 2016'da annesinin yüzüğüyle, 120 kişinin huzurunda evlilik teklifi etmişti. Seda Güven, Keremcem'in evlenme teklifini gözyaşları içerisinde kabul etmişti. İkili geçen kasım ayında Paris'te nikah masasına oturmuştu.Ancak çift 9 ay sonra ayrılmıştı. Haberi de düzenledikleri ortak basın açıklamasında şöyle duyurmuştu:

"Üzülerek belirtiyoruz ki ilişkimizde yol ayrımına girdik ve birlikte aldığımız ayrılık kararıyla evliliğimizi bugün sonlandırdık. Bundan sonraki hayatımızda dostluğumuz devam edecektir. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz.''

KAYNAK:POSTA