Bafra Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlığın birlikte düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı. İlk etkinlikte, Bafra Belediyesi tarafından Cumhuriyet temalı resim sergisi açıldı. Gençlik Merkezi'ndeki Atatürk temalı fotoğraf sergisi ile devam eden etkinlikler, bugün Bafra Yeni Şehir Stadyumu'nda saat 14.00-15.00 arası Bafraspor - Samsunspor şöhretler karması, saat 15.00-16.00 arasında Bafraspor- Trabzonspor şöhretler karması tarafından oynanacak maçlarla devam edecek.

29 Ekim Pazar günü resmi törenlerin ardından saat 17.30'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan başlayan Bayrak yürüyüşü yapılacak. Yürüyüş, Gazipaşa Mahallesi'nde tamamlanacak. Burada geleneksel Cumhuriyet Bayramı kutlamaları gerçekleştirilecek. Bafra Belediyesi yürüyüş sırasında 2 bin 500 Türk Bayrağı dağıtacak. 29 Ekim akşamı ise Bafra Belediyesi'nin destekleriyle Gazipaşa Mahallesi dışında Kapıkaya, Selemelik, Sürmeli ve Asar Mahallelerinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılacak.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN DAVET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Cumhuriyetimizin 94. yılı kutlamaları kapsamında ilçe kaymakamlığımız ile koordineli birçok etkinlik düzenlemekteyiz.
Cumhuriyetimiz milletimizin ortak değeridir. Cumhuriyetimizin coşku içinde kutlanması için Bafra olarak hep beraber seferber olduk. Bu coşkunun en yüksek düzeyde gerçekleşmesi için her türlü desteği sağladık. Tüm hemşehrilerimi Cumhuriyet bayramı kutlamalarına ve 29 Ekim Günü saat 17.30 yapılacak olan Bayrak yürüyüşüne, Gazipaşa, Selemelik, Kapıkaya, Sürmeli ve Asar Mahallelerimizde yapılacak olan kutlamalara davet ediyorum' dedi.