Ligde 9 maçtır kazanmayan Samsunspor, hem alt sıralardan kurtulmak hem de play-off potasından uzaklaşmamak için, deplasmanda Şanlıurfaspor'a konuk oluyor. Artık her maçın final olduğu ligde saat 13.30'daki karşılaşma TRT Avaz'dan canlı olarak yayınlanacak

FİNAL GİBİ MAÇ
PTT 1. Ligi'nin 21. haftasında Samsunspor, deplasmanda Şanlıurfaspor'la karşılaşacak. Ligin ilk yarısındaki müsabakadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Samsunspor, aynı başarıyı yeniden göstermek istiyor. Ligde 9 haftadır galibiyet yüzü göremeyen ve bu süreçte sadece 3 beraberlikle 3 puan toplayan Kırmızı- Beyazlılar, alt sıralardan uçaklaşmak ve play-off potasının da gerisinde kalmamak için mücadeleyi çıkış olarak görüyor.

SAMSUN'DA EKSİK YOK
Her geçen hafta heyecanın iyice arttığı ligde, bugünkü zorlu maç öncesi Samsunspor'da önemli bir eksik yok. Tam kadro karşılaşmaya giden Kırmızı- Beyazlılarda Teknik Direktör Engin Korukır, son 2 haftada 4 puan alarak çıkışa geçen Şanlıurfaspor'u yenme planlarını hafta boyunca takımıyla paylaştı. Saat 13.30'da başlayacak ve TRT Avaz'dan canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Onur Karabaş yönetecek.

HAYDİ OFOEDU...
Geçen hafta kaybedilen Karşıyaka maçında bir gol atmasına rağmen bir de penaltı atışından yararlanamayıp, eleştiri oklarını üzerine çeken Fransic Ofoedu, bugünkü maçta kendini affettirmek istiyor.