Fındık sezonunun açılmasından itibaren fiyatlar bir türlü istenilen seviyeye çıkmadı. Fındık fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken fiyatlar tekrar düşüşe geçmiş durumda. TMO fındık alımlarına devam ederken üretici fiyatların düşüklüğünden şikayet ediyor. Fındık fiyatlarındaki bu belirsizlik yüzünden bazı üreticiler fındıklarını satmama kararı aldı. Peki fındık üretilen illerde fındık fiyatları ne durumda? İşte il il fındık fiyatları...

Samsun - Çarşamba fındık fiyatları

Samsun'un en büyük fındık üretilen merkezlerinden olan Çarşamba'da en düşük fiyat 8.25, en yüksek fiyat ise 9.48 lira seviyesinde satılıyor.

Terme fındık fiyatları

Samsun'da fındık üretilen ilçesinden olan Terme'de, en düşük fındık fiyatı 8.25, en yüksek fiyat ise 10 liradan alıcı buluyor.

Ordu fındık fiyatları

Türkiye'nin en büyük fındık üretilen illerinden biri olan Ordu'da, en düşük fiyat 8.25, en yüksek fiyat ise 10 liradan satılıyor.

Ünye fındk fiyatları

Ordu'nun fındık üretiminin yüksek olduğu ilçesi Ünye'de, en düşük fiyat 8.25, en yüksek fiyat ise 10 liradan satılıyor.

Fatsa fındık fiyatları

Fatsa'da en düşük fındık fiyatı 8.25, en yüksek fındık fiyatı ise 10 liradan alıcı buluyor.

Giresun fındık fiyatları

Türkiyenin en büyük fındık üretim merkezlerinden biri olan Giresun'da, en düşük fındık fiyatı 9.86, en yksek fındık fiyatı ise 9.91 lira seviyesinde satılıyor.

Düzce fındık fiyatları

Batı Karadeniz'in fındık üretim merkezlerinden olan Düzce'de, en düşük fındık fiyatı 9, en yüksek fındık fiyatı ise 10.02 lira seviyesinde satılıyor.

Sakarya fındık fiyatları

Sakarya'da en düşük fındık fiyatı 9, en yüksek fındık fiyatı ise 10.02 liradan alıcı buluyor.

Kocaeli fındık fiyatları

Kocaeli'de en düşülk fiyat 9, en yüksek fındık fiyatı ise 10.02 liradan satılıyor.