Her hafta pazartesi günü Tekkeköy Belediyesi Çözüm Merkezi'nde düzenlenen halk gününde vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Hasan Togar, "Halkımızla bir gün değil, her gün biraradayız" dedi.

HER GÜN BİRLİKTEYİZ

Halk günlerinini yanı sıra ilçenin her mahallesinde vatandaşlarla buluştuklarını ifade eden Başkan Togar, "Bizler sadece halk günü veya belirli günlerde halkımız ile biraraya gelen bir anlayışta değiliz. Bizler, halk günleri dışında da vatandaşlarımız ile buluşmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız ile aramızdaki bağımız, çalışma azmimizi arttırmanın yanında bize daha da güç veriyor. Her çalışmamızın temel dayanağı, gücümüzün kaynağı halkımızdır" ifadelerine yer verdi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Togar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Vatandaşlarımızdan aldığımız destekle ilçemizde adından söz ettiren büyük yatırımları ve çalışmaları hayata geçirdik. Bugün olduğu bugünden sonra da aynı anlayışla daha güzel hizmetlere ve projelere imza atacağız. Hepimizin amacı ilçemizi daha modern, herkesin yaşamak istediği bir yer haline getirmektir."