Samsunspor'da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, oynadıkları Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Boluspor maçlarıyla takımın son durumunu değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, "3 puan alınca herşey daha iyi oluyor. Önemli bir maçtan 3 puan aldık. Özellikle futbolcularımıza teşekkür ediyorum. İyi mücadele ettik, genç takımlara karşı oynamak zordur. Maçtan sonra da söyledim, zor maçı oyuncularım kolaya çevirdi. Ligdeki sıralamaya baktığımızda da ne kadar önemli bir 3 puan aldığımızı anlıyoruz" diye konuştu.

RAKİP ÇOK AGRASİF

İpekoğlu, "Artık Boluspor maçına odaklanmalıyız. O da zor bir maç. Şampiyonluk parolasıyla başlayıp umduğunu bulamayan bir takımla oynayacağız. Yeni bir hocaları göreve başladı. Onlarda da bu durum artı bir motivasyon olacaktır. Rizespor'la oynadıkları maçı da izledim. Agrasif oynayan bir Boluspor takımı olacaktır karşımızda. Önemli oyuncuları var. Biz de çıkışımızın devamını getirmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Bu maçı kazanırsak önümüz biraz daha açılacak. Ancak kazanmakla birlikte kaybetmemek de önemli" dedi.

MAÇ MAÇ BAKIYORUZ

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, şöyle devam etti: "Belki oyunsal anlamda tam istediğimiz gibi değiliz ama takım oyunu olarak, atletik performans olarak futbolcularım elinden gelene çabayı gösteriyor. Samsunspor'da eksiklikleri gidermeye çok çalışıyoruz. Hücum geçişlerinde daha iyi olmalıyız. Bu ligde ortalama 2 puan sizi şampiyon yapar, bunu da tutturmak çok zordur. Bunu yakalamak adına daha çok çalışmalıyız. Biz maç maç gideceğiz. Öncelikle önümüzde Boluspor maçı var, o mücadeleden 3 puanı almak istiyoruz. Gerisi de gelecektir."

SAMSUNSPOR TARAFTARINA SESLENDİ

"İç sahada takımın başında ilk kez sahaya çıktım. İç saha maçları hep zor olur çünkü herşeyi doğru yapmak zorundasınız. Stadın atmosferi çok güzeldi ve gelen taraftarlara teşekkür ediyoruz. Ancak sayısal olarak da daha fazla taraftarın statta olmasını istiyoruz. Bunlar istemekle olmaz, taraftara da bir şeyler vermek lazım. İyi oynamak lazım, kazanmak, koşmak, mücadele etmek lazım. Bunları yapmaya başladık. Boluspor maçından 3 puanla dönersek, bir sonraki Adanaspor maçında burada 15 bin kişiye oynayabiliriz. Tribün dolarsa, takım da ateşlenir."