Ladik Akpınar Fen Lisesi ile Ladik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Selim Özbalcı'yı makamında ziyaret ederek, Akpınar yerleşkesindeki okullarına ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Yapılan ziyaretlerde Akpınar Fen Lisesi öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası nedeniyle Başkan Özbalcı'nın düşüncelerini aldı. Ladik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ise Özbalcı'dan okul kütüphanesi için kitap talebinde bulundu.

EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Genç konuklarına teşekkür eden Başkan Özbalcı, imkanlar ölçüsünde okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını, geleceğin güvencesinin sağlam temellere dayalı bir eğitimle gerçekleşeceğini ve bu eğitiminde uygun koşullarda, daha iyi imkanlarla sağlandığını dile getirdi. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Özbalcı, Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 79. yılında saygı, sevgi, minnet ve rahmetle andıklarını ifade ederek, Atatürk'ün üstün niteliklerinden, askeri ve siyasal zaferlerinden öğrencilere bilgiler verip, düşünceleriyle yaşadığı zamana ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğine damgasını vurduğunu belirtti. Okul kütüphanesi için de gereken ne ise yapacaklarını söyleyen Özbalcı, sağlam ve iyi bir gelecek neslin, kitap okuyup, bilgi sahibi olmakla gerçekleşeceğini ve en yakın zamanda öğrencilerin istedikleri kitapları tedarik edeceklerini ifade etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Başkan Özbalcı, "Öğrencilerimiz okul kütüphanesindeki kitapların yeterli olmadığı söyledi. Öğrencilerimizden kitap listesini aldım. En yakın zamanda kitapları tedarik edip, okullarına teslim edeceğim. Bizim için önemli olan vatana, millete hayırlı ve yararlı evlatlar olmalarıdır. Bunun da daha çok okumayla, öğrenmeyle olacağını biliyoruz" diye konuştu.