HT Magazin'in haberine göre; Uğur Akkuş, sevgilisi Ebru Şallı'ya sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle eşi Gonca Akkuş'u Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet etti.

Bunun üzerine Gonca Akkuş, sosyal medyadan 'Beni şikayet etmişsin! Ne sana ne de sevgiline hakarette bulunurum! Çocuklarımı aldıktan sonra da adını dahi unuturum' paylaşımında bulundu.


'BENİ 18 KERE SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ'


Çocuklarımın velayetini almak istediğin belirten Gonca Akkuş, 'Bu yeni değil ki. Daha önce de 18 kez farklı nedenden dolayı beni savcılığa şikayet etti. Benim tek derdim çocuklarımın velayetini almak' ifadelerini kullandı.

Eşiyle sorunlar yaşadığını ve boşanma arefesinde olduklarını söyleyen Uğur Akkuş, Ebru Şallı'dan vazgeçmedi. İmam nikahı kıyan Ebru Şallı ve henüz eşinden boşanmayan sevgilisi Uğur Akkuş, düğün yapacakları yeri bile belirledi. Düğün yerlerini bile belirleyen Uğur Akkuş ve Ebru Şallı İstinye'de yeni taşındıkları dairede aşk yaşamaya devam ediyor.


EBRU ŞALLI'NIN ANNESİ UĞUR AKKUŞ'U İSTEMİYOR


Öte yandan iddialara göre Ebru Şallı annesini Ataköy'de kıyılan imam nikahına çağırdı. Annesi Şefiye Şallı ise 'O imam nikahına asla gelmem' diyerek cevap verdi. Ve yine iddialara göre Ebru Şallı gözyaşları içinde annesine 'Çok aşığım, her türlü zorluğa katlanırım' dedi.

BİR VETO DA HARUN TAN'DAN

Diğer bir veto da Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan geldi. Harun Tan eski eşi Ebru Şallı'yı çocuklarının psikolojisini bozacak hareketler yapmaması yönünde uyardı.

KAYNAK:POSTA