Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, belediyeye 12 adet araç alacaklarını açıklamıştı. Şahin, verdiği sözü kısa zaman içerisinde tutarak 5 adet damperli kamyonu alıp, ilçeye getirtti.

YÜZDE 80 YENİLENDİ

Yeni araçlarla genişleyen çalışma alanında daha fazla hizmet imkanı bulacaklarını kaydeden Başkan Şahin, "Araçlarımızdan 5 adet damperli kamyon ilçemize geldi. Araçlarımız özellikle Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarında daha hızlı ve verimli hizmet etme imkanı kazandıracak. 5 adet mini temizleme aracı ve 2 adet de yol süpürme ve temizlik aracı gelecek. Araç filomuzu ve kapasitemizi 8 yılda yüzde 80 oranında yeniledik ve artırdık" dedi.

SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ

İlçede asfalt ve kaldırım çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini belirten Şahin, "3 mahallemizde içme suyu ve arıtma problemi vardı. Onlarla ilgili çalışmalar da yapılıyor. Sedde projemiz başladı. Milletimize hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Bulunduğumuz makamlar mütevazı bir anlayış ile milletimize hizmet etmek için vardır. Buna uygun davranmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.