Samsun'un Bafra İlçesi'ndeki bir AVM'nin restoranında düzenlenen törende, üstün gayretleri ve çalışmalarından dolayı 46 polis memuruna teşekkür plaketi, 7 ekibe de çeyrek altın verildi.

MESAİ MEFHUMU YOK

Kahvaltı öncesi konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, 'Bu önemli görevleri başarıyla yapabilmek için personelimin ailesiyle birlikte geçireceği istirahat zamanlarından dahi feragat ederek mesai mefhumu gözetmeksizin görevini yerine getirdiğini, göreve başladığım ilk günden bu yana görmekteyim. Buradan sizlerin huzurunda personelimin eş ve çocuklarına göstermiş oldukları sabır ve sonsuz destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

YAVUZ'DAN TEŞEKKÜR

İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, 'İlçe Emniyet Müdürümüz ve Kaymakamımız görevlerinde ön plana çıkan arkadaşları başarı belgesiyle ödüllendirdiler. Görevini layıkıyla yerini getiren tüm personel arkadaşlara teşekkür ederim' diye konuştu.

PERSONEL YETERSİZ

Belediye Başkanı Zihni Şahin de yaptığı konuşmada, 'Belediye olarak emniyet teşkilatımızın ve kamu görevi yapan kurumların her zaman yanında olmak ve imkanlarımız oranında her türlü desteği vermek için çalışıyoruz. Baframızda emniyet personelimiz çok az. Bu eksikliklere rağmen göstermiş olduğunuz çabadan, fedakarlıklardan dolayı Bafralılar adına içtenlikle teşekkür ediyorum. 150 bin nüfuslu Bafra'da 130 personelle hizmet verilmesi kolay değil. Bu problemlerimizin giderilmesi için İçişleri Bakanlığımız ile görüşmelerimiz sürüyor. Sizler büyük fedakarlık gösteriyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum' ifadelerini kullandı.

OYUNLAR ÇÖZÜLECEK

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, 'Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberlik açısından önem arz etmekte. Bafra'da gerek vatandaşlarımız arasında gerek Bafra'daki yöneticilerimiz Baframız için üretmeye, geliştirme yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Son 3-4 yıla baktığımızda ülkemiz bir cendereden geçirilmek isteniyor. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların son 3-4 yılda dozu artmış durumda. İşte biz şu salonda göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliğimiz sayesinde, Tüm ülkede göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliğimiz sayesinde bu ülke üzerinde oynanan oyunları bir bir çözeceğiz. Ama en önemli husus şurada gösterdiğimiz birlik ve beraberliğimiz muhafaza etmekte' şeklinde konuştu.

TAZE KAN GELECEK

Kaymakam Ali Fuat Türkel ise şunları söyledi: 'Geldiğimde, 'Bafra'yı asayişi düzgün bir şehir haline getireceğiz' demiştim. Bunu yaparken de emniyetimiz, jandarmamız, adliyemiz, siyasi partilerimiz ile birlikte bu düşüncemizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Personelimiz az ama tüm personelimiz canla başla görev yapmakta. Çok yakında da Bafra'da emniyet teşkilatımızda görev yapmak üzere bekçi alacağız. Emniyetimize 30 taze kan gelecek.'

Konuşmaların ardından protokol tarafından ödüller verilmesiyle tören sona erdi.

Ödül törenine ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Adalet Komisyon Başkanı Elif Akkaya, İlçe Emniyet Amiri Murat Öner, İlçe Emniyet Müdürlüğü komiser ve personelleri eşleri ile katıldı.