Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Cem Evi inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Taşçı, cem evinin kısa bir süre sonra tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade etti.

TEMSİLCİ BİZZAT BENİM

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Şube Başkanı Cem Sultan Ermiş ile birlikte cem evi İnşaatını yerinde inceleyen Başkan Taşçı, "İnşaat çalışmalarını Atakum Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz cem evi, tamamlandığında Alevi vatandaşlarımız cem törenleri başta olmak üzere, kültürel faaliyetlerini de rahatlıkla yapabilecekleri bir binaya kavuşmuş olacaklar. Bu anlamda Alevi vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz, yaklaşık 300 bin liralık yatırımla hayata geçecek olan cem evi inşaatında sona yaklaştık. Alevi vatandaşlarımızın her platformda temsilcisi bizzat benim. Hiçbir aracı olmadan şahsıma istedikleri zaman ulaşarak taleplerini iletebilirler. Kısa bir süre sonra tamamlanacak çalışmaların ardından hizmete girecek cem evi, tüm Alevi yurttaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun' dedi.

TAŞÇI HER ZAMAN YANIMIZDA

Başkan Taşçı'nın her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu ifade eden Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ermiş, "Belediye Başkanı İshak Taşçı, her zaman maddi ve manevi olarak yanımızda olduğunu hissettiriyor. Kendisine cem evi inşaatı yapmak istediğimizi söylediğimizde destek talebimizi kabul etti ve gerekli talimatları vererek inşaat çalışmalarının başlamasını sağladı. Başkan Taşçı bizleri hiçbir zaman 'öteki' olarak görmedi ve küçük-büyük her talebimizi olumlu karşıladı. Alevi vatandaşlarımızın her türlü sorununda yanında olduğu için Taşçı'ya teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.