Güven Göleti'ndeki yanan tesisin yerine daha iyisini yapmak için kolları sıvayan Kavak Belediyesi ekipleri, tesisi kısa süre içerisinde hizmete açmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Tesis alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Tesisimizin çok daha güzelini yapabilmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Tesisimiz kısa süre içerisinde hizmete açılacak" dedi.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Göreve geldiği günden bu yana hizmetlerin en iyisini yapmak için çalıştıklarını ifade eden Sarıcaoğlu, "İnsanların gözünü boyamaktan ziyade vatandaşlarımıza kalıcı hizmetler yapabilmek adına çalışmalar yürüttük. Tesisimiz üzücü bir kaza sonucu yandı. Zaman kaybetmeden çok daha iyisini yapmak için kolları sıvadık. Ekibimiz hava şartlarının olumsuzluğuna rağmen gecesini gündüzüne katıp çalışmalarına devam ediyor. Güven Göleti mesire alanımız çok kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine açılacak" dedi.

MUTLULUK YAŞIYORUZ

Sarıcaoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İlçemizde dört koldan çalışmalar yürütülüyor. Gerek şehir merkezimizde gerekse köylerimizde tüm ekiplerimiz kış öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik, yol ve altyapı konusunda tüm ekiplerimiz seferber durumunda. Kavak artık hak ettiği değere kavuşuyor. Kavak artık hizmette altın çağını yaşıyor. Büyük hedeflerle çıktığımız bu yolda Rabbim hizmet konusunda yüzümüzü yere eğdirmedi. Her türlü imkanı kullanarak ilçemizi çok daha iyi noktalara getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."