Başkan İshak Taşçı, öğrencilerin bu isteklerini kırmayarak Atakent Ortaokulunun yanında bulunan alana bir halı saha yapılması talimatını vermişti. Başkan Taşçı'nın talimatları doğrultusunda hemen çalışmalara başlayan Atakum Belediyesi ekipleri, kısa bir süre içerisinde başladığı çalışmalarda sona yaklaştı.

Atakum ilçesinde sportif alanların arttırılmasını ve gençlerin spora yönlendirilmesini önemsediklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,'İlçemizin birçok bölgesinde gençlerimize hizmet verecek tesisler inşa ettik. Göreve gelir gelmez gençlerimizin sportif faaliyet yapabileceği alanları artırmaya başladık. Bu anlamda Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu bahçesine yaptığımız halı sahanın bir benzerini de öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda Atakent Ortaokulu bahçesine inşa ettik. Çalışmalarda sona gelindi. Kalan küçük eksiklerin de tamamlanmasının ardından kısa bir süre sonra öğrencilerimizin hizmetinde olacak' şeklinde konuştu.

Tesis sayısını 13'e katladık

Atakum ilçesinde 2014 yılında sadece bir adet spor alanı bulunduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, başarılı bir çalışma programıyla bu sayıyı 13'e çıkarttıklarını kaydederek, 'Atakum Belediyesinde görevi devraldığımızda, ilçemizde maalesef ki bir tane sportif alan vardı. Nüfusunun büyük bir kısmını gençlerin oluşturduğu Atakum'da, bu duruma karşı bir şeyler yapmak gerekiyordu. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda ilçemizdeki sportif alan sayısını 13'e çıkarttık. İlçemize kazandırdığımız bu spor alanları ile sadece ilçemizde değil, bölgemizde de Spor Kenti Atakum olarak anılmaya başlandık' dedi.