Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ankara'da Sağlık Bakanlığı'na ziyarette bulundu. Kul, Bakanlığa yaptığı ziyarette Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile de biraraya geldi. Demircan ile bir süre görüşen Başkan Kul, Bakan Demircan'a Terme'nin sağlık alanındaki taleplerini iletti.

YENİ DOKTOR KADROSU

Geçtiğimiz yıl yeni hizmet binasına kavuşan Terme Devlet Hastanesi'nin vatandaşlara hizmet kalitesini artırmak amacıyla yeni doktor kadrolarına ihtiyacı olduğunu Bakan Demircan'a ileten Başkan Kul, bu konuda Sağlık Bakanlığı'ndan gerekli destekleri beklediklerini ifade etti. Yeni başlayacak olan kadrolarla birlikte Terme Devlet Hastanesi'nin vatandaşlara daha iyi hizmet kalitesine kavuşacağını belirten Kul, farklı polikliniklerin devlet hastanesine eklenmesi ile birlikte Termeli vatandaşların civar hastanelere gitmesine gerek kalmayacağını belirtti.

EK HİZMET BİNASI

Yeni hizmet binasına kavuşan Terme Devlet Hastanesi'ne, ek hizmet binası kazandırılması noktasında da Bakan Demircan ile görüşen Başkan Kul, bu konuda Bakan'a taleplerini iletti. Kul, Yeni Terme Devlet Hastanesi'nin hemen yanında bulunan arsanın Sağlık Bakanlığı bünyesinde kamulaştırılarak, Yeni Terme Devlet Hastanesi'ne ek hizmet binası yapılması noktasında Demircan'dan talepte bulundu. Görüşmede Bakan Demircan'ı, Terme'ye davet eden Kul, Terme'ye sağlık alanında yapılacak yatırımlar için de teşekkür etti.