Chen Ming'in 25 adet iPhone X'le evlilik yapmasının sebebi ise müstakbel eşinin 25 yaşında olması. Müstakbel eşinin arkadaşlarından yardım isteyen Chen,eşini iPhone X'lerin gül yapraklarıyla dolu bir kalp şeklinde düzenlenmiş bir yere getirdi. Chen, eşinin gelmesinin ardından bir nişan yüzüğü tutarak diz çöktü ve kız arkadaşına evlilik teklifi etti. Evet cevabıyla mutlu olan Chen Ming, evlenme teklifi için 41 bin dolarıgözden çıkardı.

iPhone X ne gibi yeniliklerle geliyor?

iPhone'un 10. yıl dönümünü iPhone X modeliyle kutlayan Apple, her iPhone modelinde olduğu gibi yine dikkat çekici bir ürüne imza atıyor. iPhone X'e bakıldığında göze çarpan en önemli detay çerçevesiz ekranıyla birlikte ana ekran tuşunun kaldırılmış olması. Tüm iPhone modellerinde gördüğümüz ana ekran tuşu yeni modelle elvada diyor. Touch ID parmak izi sensörünün yerine Face ID adı verilen yüz tanıma sisteminin tercih edildiği iPhone X, güvenlikte yeni bir dönemi başlatıyor. Apple'ın belirttiğine göre Face ID sistemi, düşük ışıkta dahi sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Yüzünüzü algılayabilen Face ID, şapka veya gözlük takılması durumunda dahi kullanıcıların yüzlerini algılayabiliyor. Face ID, ön kamera, nokta projektör, kızılötesi kamera gibi özelliklerden yararlanıyor. iPhone X ile birlikte yeni bir dönem başlıyor: Animoji! Animojiler en basit tanımıyla emojilerin hareketlendirilmiş halleri. Ancak göründükleri kadar da basit değiller. Çünkü animojilere istenilen kişisel yüz ifadeleri iPhone kamerasına bakılarak verilebiliyor. Face ID için geliştirilen 3D sensörler kişisel yüz ifadenizi algılayarak bu ifadeyi animojilere taşıyabiliyor.

KAYNAK:LOG