Samsun Haber: Kuzu, evinde yenir

Samsun Haber: 2012 yılından bu yana Samsunluları kaliteli hizmet ve damaklarda hayranlık yaratan lezzetlerle buluşturan Kuzu Evi, yeni tesisi ile ette kalite arayanların uğrak noktası olmaya devam ediyor

 Kuzu, evinde yenir

11 kişilik ekibi, geniş ve ferah salonu ve sunduğu benzersiz lezzetleri, müşterilerine verdiği ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile birleştiren Kuzu Evi, hizmet vermeye başladığı yeni tesisi ile kaliteli et alternatiflerini Samsunlularla buluşturmaya devam ediyor.

KALİTE AYNI, ADRES FARKLI

Müşterilerine sunduğu tadına doyulmaz lezzetlerinin yanında özellikle kuzu denince akla gelen ilk adres olan Kuzu evi ortaklarından Yakup Aydın, "2012 yılından itibaren Kuzu Evi olarak Samsunlulara hizmet veriyoruz. Samsunluların bizi tercih etmelerindeki en önemli hususlardan biri, her müşterimize aynı kalitede hizmet veriyor olmamız. Müşterilerimize sunduğumuz her ürünün en ince detayına dikkat ediyor olmamız da aynı şekilde çok önemli. Biz maliyeti ucuz olsun biraz daha fazla kazanalım mantalitesi ile hareket etmiyoruz. Bunu yapıyor olsaydık müşterilerimizin tercihi olamazdık. Kuzu Evi olarak müşterilerimize sunduğumuz her ürünü; kendimiz temin ediyor, tesisimizde titizlikle işliyor ve lezzetini müşterilerimize en iyi şekilde yansıtacağımız şekilde hazırlıyoruz" şeklinde konuştu.

KUZU ETİNİN PÜF NOKTALARI

Kuzu etinin incelikleri hakkında önemli ayrıntılara değinen Kuzu Evi ortaklarından İbrahim Yılmaz, "Kuzu etinin bilinen en büyük problemi kokuyor olması. Bu konu aslında dilden dile dolanan büyük bir yanılgı. Çünkü kuzu etinden anlayan kişi, müşterilerine bu kokuyu almayacakları şekilde sunabilir. Bu noktada öncelikle kuzunun cinsi çok önemlidir. Samsun’un birkaç ilçesinde bize kuzu temin eden arkadaşlarımız var. Bu arkadaşların elinde 100 kuzu da olsa bin kuzu da olsa bize yetişmiş ve kesim zamanı gelmiş olanları veriyor. Yani bu çalıştığımız arkadaşlar da kar odaklı iş yapmıyor. Biz gibi onlar da kaliteli hizmet anlayışı ile hareket ediyor. Biz, özellikle Samsun’un belirli yerlerinde yetiştirilen Samsun’a has olan Karayaka kuzusunu tercih ediyoruz. Karayaka kuzusunun eti hem kokusuzdur hem yumuşaktır hem de bir o kadar lezzetlidir. Bunun yanında kuzunun yaşı çok önemlidir. Aynı şekilde kuzunun doğurmamış olması da kokması konusunda dikkat edilmesi gereken bir diğer ayrıntıdır. Biz titizlikle seçtiğimiz bu kuzuları tesisimiz işliyor ve mutfağımızda bulunan soğuk hava deposunda 1 hafta kadar dinlendiriyoruz. Kuzu etinin kokmaması ve lezzetinin doruğuna çıkması için kesinlikle dinlendirilmesi gerekir. Biz iki katlı 250 kişi kapasiteli tesisimizle misafirimiz olan tüm müşterilerimizin buradan mutlu ayrılmasını sağlıyoruz” ifadelerinde bulundu.

SAMSUNLULARA DAVET

Sundukları kahvaltı alternatifleri, eşsiz pide çeşitleri ve birbirinden leziz ızgara seçeneklerinin yanında Samsun’un en iyisi oldukları kuzu tandırı ile damaklarda hayranlık bırakan Kuzu Evi ortaklarından İbrahim Yılmaz, "Tüm Samsunluları yeni tesisimize birbirinden lezzetli yiyeceklerimizi tatmaya bekliyoruz" dedi.



EN ÇOK OKUNANLAR

Eda öğretmen çağrı yaptı, Samsun duyarsız kalmadı

1 Eda öğretmen çağrı yaptı, Samsun duyarsız kalmadı

Samsun'daki silahlı çatışmayla ilgili kan donduran detaylar! Vurun bunları...

2 Samsun'daki silahlı çatışmayla ilgili kan donduran detaylar! Vurun bunları...

Samsun'un o ilçesine de ilk kar yağdı

3 Samsun'un o ilçesine de ilk kar yağdı

Samsunspor-İstanbulspor maçı o statta oynanacak!

4 Samsunspor-İstanbulspor maçı o statta oynanacak!

'Hanım öldü mü erkeğin işi bitmiştir'

5 'Hanım öldü mü erkeğin işi bitmiştir'

Komşusuyla basılınca oğlunu boğan kadına böyle bağırdılar!

6 Komşusuyla basılınca oğlunu boğan kadına böyle bağırdılar!

Samsunspor'un suskun golcüleri

7 Samsunspor'un suskun golcüleri

Sil baştan

8 Sil baştan

Karadeniz'de kar yağışı devam ediyor

9 Karadeniz'de kar yağışı devam ediyor

Çare Coşkun Zeren

10 Çare Coşkun Zeren


SIRADAKİ HABER