Merkez Meram ilçesinde terzilik yapan Ali Çelebi, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un şoförü hakkında kendisini darp ettiği gerekçesiyle savcılığa şikayette bulundu. Tepkiye neden olan 'Denize dökeriz' sözlerinin ardından CHP Konya Milletvekili Bozkurt'un yanına konuşmak için gittiğini söyleyen Ali Çelebi, 'Hüsnü Bozkurt'un daha önceki konuşmalarından dolayı biz rahatsız olmuştuk. Burada esnafım ben kendisini burada görmüştüm. Kendisine Türk milletinden, Konyalılardan özür dilemesini istedim. İnsani bir şekilde yanına yaklaştım. Yanındaki şoför diye bildiğim arkadaş da beni darp etti' dedi.
Hüsnü Bozkurt'un evinin de iş yerine yakın bir yerde olduğunu ifade eden Çelebi, 'Hüsnü Bozkurt'u tesadüfen gördüm. Ben her zamanki gibi arkadaşlarla beraber oturuyordum. Baktım kendisi geçiyor. Direkt yanına vardım söyledim. Kendisi de özür dilemeyeceğini söyledi. Ben de dilemesi gerektiğini, bu milletin sizden bir özür beklediğini söyledim ama diğer arkadaş uyarmadan direkt bizi darp etmeye başladı. Biz de davacı olduk. Hastaneye gittik raporumuzu aldık. Burnumda bir zedelenme var. Artık sonucunu bekliyoruz' diye konuştu.
Çelebi, 'Ben daha önce görüşmüştüm kendisiyle. Bir konuşmamız geçmişti. Özür diliyor yani aslında ama kameralar karşısında özür dilemiyor. Kendisiyle birebir konuştuğun zaman kuzu gibi çok beyefendi ama kameraları görünce aslan kesiliyor bunu anladık. Ben de o yüzden ısrarcı oldum özür dilemesinden ve bundan sonra da ısrarcı olacağız inşallah' dedi.

"CHP’li Hüsnü Bozkurt’un şoförü beni darp etti"