Türkiye Karate Federasyonunun organize ettiği Büyükler Karate Şampiyonası'nın final karşılaşması Çerkezköy'de düzenlendi. 12 gruptan 24 sporcunun finale kaldığı müsabakada Gaziosmanpaşa Belediyespor'un başarılı sporcularından Emine Korkutmuş, Büyükler Ferdi Bayan Kata'da rakibi Beyza Nur Ay'ı yenerek Türkiye Karate Şampiyonu oldu. Gaziosmanpaşa Belediyespor Kulübü öğrencisi olan Beyza Nur Ay da ikinciliğe layık görüldü.
İki sporcu da aynı kulüpten ve aynı grupta birbirlerine rakip olarak altın madalya için yarıştı. 10 yıldır hem kulüp arkadaşı hem de oda arkadaşı olan genç yıldızlar, birbirlerini rakip değil dost olarak gördüklerini dile getirdi ve bu maçta dostluğun kazandığını belirtti.
Ayrıca Büyük Kumite+68 kategorisinde de Gaziosmanpaşa Belediyespor'un başarılı sporcusu Vahide Köse, rakibi Reihaneh Takhiti Nia'yı 7-5 yenerek grupta üçüncü oldu. Müsabakaların sonunda ise Dünya Engelliler Şampiyonası'nda 6. olan Gaziosmanpaşa Belediyespor öğrencisi Doğuş Kaan İşler, yaptığı karate gösterisiyle büyük beğeni topladı.
29 Ekim Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası, madalya seremonisi ile son buldu.

Gaziosmanpaşa’dan Türkiye şampiyonluğuna