Gupse Özay'ın imzasını taşıyan 'Deliha 2' filminin çekimleri devam ediyor. Filmin oyuncuları Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki sette basın mensuplarını ağırladı.

Gupsey Özay hem senaryosunu kaleme aldığı, hem yönetmen koltuğunda oturduğu, hem de başrolünü üstlendiği 'Deliha 2'nin çekimlerine Muğla'nın Köyceğiz'deki setinde devam ediyor.

Önceki gün basın mensuplarını oyuncu arkadaşlarıyla ağırlayan Gupse Özay, soruları yanıtladı. İlk filmde olduğu gibi kilo alan Özay, 'Karakter devamlılığı için hemen yemeğe başladım. Normalde tatlı yiyen bir insan olmadığım için ekmek ve tatlıya abanınca kilo aldım' dedi.Ünlü oyuncu, ilk filmde rol alan sevgilisi Barış Arduç'un neden kadroda olmadığını da şöyle açıkladı: 'Deliha 2'de Zeliha bu kez bambaşka bir maceraya atılıyor. Bu filmde Zeliha'nın aşk hikayesi değil kariyeri var. Bu nedenle Barış kadroda yok.'

'Deliha 2'nin kadrosunda Özay'a Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Aksel Bonfil, Eda Ece ve Ali Çelik eşlik ediyor.

Barış bana saygı duyuyor

Film için 23 kilo alan Gupse Özay sevgilisi Barış Arduç'un bu duruma nasıl tepki verdi sorulunca 'Kilolu kilosuz hiç fark etmez. İnsanın gözü enerjik baksın yeter. İşim için gerekeni yaptığım için saygı duyuyordur. O da kilo alsa işi için ben de saygı duyarım' dedi.

Yılmaz'ın çiftliği

Filmin çekimleri, Yılmaz Erdoğan'ın iki yıl önce Köyceğiz'e bağlı Döğüşbelen köyünde satın aldığı çiftliğinde yapıldı.Bir film platosu, oyuncular için pansiyon da olan çiftlikte, futbol sahası, bir büyük çardak ve meyve bahçesi var.

KAYNAK:HÜRRİYET