2006 yılının kasım ayında Saathane Meydanı'nda 20 metrekarelik bir büroda Erhan Hancı ve Levent Tunçel ortaklığı ile Tunçhan Mali Müşavirlik olarak başlayan, ardından bünyesine kattığı Tunçhan Sigorta, Tunçhan Hukuk ve Tunçhan Anaokulu ile birlikte günümüzde Tunçhan Grup adı altında çalışmalarına devam eden Tunçhan Grup, 11. yılını Diyarbakır Ocakbaşı Palace'ta düzenledikleri ziyafet ile kutladı.

GELDİĞİMİZ YERİ UNUTMUYORUZ

Davetlilerin yerini almasının ardından açılış konuşması yapan Tunçhan Grup kurucu ortaklarından Levent Tunçel, '20 metrekarelik bir bürodan, bünyesinde 4 farklı kurum barındıran büyük bir grup haline gelmemizde burada olan herkesin verdiği çok büyük bir emek var. Geldiğimiz yeri unutmuyoruz. Çalışma politikamızı değiştirmiyor, ama geliştiriyoruz. Her biriniz Tunçhan Grup'a değer katan birer renksiniz. Hepinize bizimle olduğunuz için, bize değer kattığınız ve katmaya devam ettiğiniz için minnettarım' şeklinde konuştu.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Samimi anlara tanıklık edilen ziyafette konuşan Tunçhan Grup kurucu ortaklarından Erhan Hancı ise, ' 11 yıllık geçmişimize bakıyorum ve açık gönüllülük ile şu anda burada bizimle olan herkes için 'iyi ki' diyorum. Çünkü 11 senedir aldığımız bu yolda bize eşlik eden ve bizi bugünlere taşıyan sizlersiniz. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki bu yolu birlikte yürümüşüz. Biz artık büyük bir aileyiz. Bunu sizler sağladınız. Her birinize müteşekkirim. İyi ki varsınız. Hep birlikte nice 11 yıllara' dedi.

Herkesin eşleri ile birlikte katıldığı, samimi bir aile sıcaklığında geçen ziyafette yemeklerin yenmesinin ardından 11. yıl dönümü için hazırlanmış pasta kesildi. Pasta kesiminden sonra fotoğraf çektiren Tunçhan Grup çalışanları, müzikler eşliğinde gecenin sonuna kadar eğlendi.

Yasin SARIKAŞ