10.08.1978 tarihinde Çorum'da doğdu. Gitar ve Armonika çalan sanatçı Muğla Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. 12 yıldır aktif olarak sahne dünyasının içinde olan sanatçı bar çalışmaları ve konserler dahil yurtiçinde birçok organizasyonda solist olarak görev almıştır. Rock formatında bir alt yapıya sahip olmasına rağmen ilk dönemlerinde Türkü, Pop gibi değişik formatlarda şarkılar da söylemiştir. Sanatçı sahne çalışmalarında Yabancı Müziğe de yer vermektedir.

VOLKAN KOŞAR'DAN ÇOK KEYİFLİ VE SAMİMİ BİR ŞARKI;
'HADİ GEL BALIĞA ÇIKALIM'

Volkan Koşar, bir yıl aradan sonra yeni teklisi 'Hadi Gel Balığa Çıkalım' ile sevenlerine yeniden merhaba diyor. Etkileyici ve eğlenceli sahne performansı ile dinleyicilerin aklında kalmayı başaran sanatçı, yeni single çalışması için, 'dillere plesenk olacağına inandığım, iddialı ve samimi bir şarkı' diyor.

King Müzik etiketi ile piyasaya çıkan, söz ve bestesi Ercan Çağıran ve Gökhan Çağıran'a ait olan 'Hadi Gel Balığa Çıkalım' şarkısının düzenlemesini ise aynı zamanda aranjör kimliğine de sahip olan Volkan Koşar yaptı.

Şarkının eğlenceli klibini Şahin Yiğit yönetti ve klipte dünya starlarının kliplerinde gördüğümüz 'Motion Graphics' tekniği kullanıldı. 18 günlük yoğun bir montaj döneminin ardından tamamlanan klip, izleyenlerin içini ısıtarak kıpır kıpır yaz günlerine götürecek...

Programın kaydını dinlemek için: