KKTC'nin 34. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene katılan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, "Türkiye nasıl hepimizin malı, canı ve vatanı ise Kıbrıs da öyledir" dedi

TEBRİK ZİYARETİ

Usta ve beraberindeki heyet, öncelikle KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tebrik ziyaret gerçekleştirdi. Ardından Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün verdiği yemeğe katılan Usta ve beraberindeki heyet, daha sonra Girne'de incelemelerde bulundu.

KIBRIS BİZİM PARÇAMIZ

KKTC'nin Türkiye için büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Usta, "Türkiye nasıl hepimizin, malı, canı ve vatanı ise Kıbrıs da aynen öyledir. Vücudumuzun bir parçası gibidir, vazgeçmek veya ihmal etmek düşünülemez. Adada yaşayan kardeşlerimizin güvenliği, ekonomisi ve geleceği de bizlere emanet. Bu vesileyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 34. kuruluş yıldönümü kutluyor, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı rahmet ve minnetle yad ediyorum. Şehit düşen Kıbrıs Türklerine ve kahraman Türk askerlerine Allah'tan rahmet diliyor, tüm gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyorum" dedi.