Ajda Pekkan, İngiliz basınında yer aldı. Daily Mail gazetesi, şarkıcının genç görünümü överek, haberinde "Kaç yaşında?" başlığını kullandı.

Haberde, Ajda Pekkan'ın 72 yaşında olmasına rağmen çok daha genç görünmesiyle görenlerini hayran bıraktığı ve çocuk istediğine yer verildi.

Buna göre, ''Ne yediğime her zaman dikkat ederim. Yemek şeçimi yapmıyorum. Kebap ve balık yemeyi çok seviyorum'' diyen Ajda Pekkan, sağlıklı beslenmenin görünümündeki etkisine dikkat çekti.

İsviçre'deki yaşlanma karşıtı spa'ları düzenli olarak ziyaret ettiğini belirten Ajda Pekkan sözlerini şöyle sürdürdü:

''Yürüyüş yapıyorum ve bol su içiyorum. Susuz bir yaşam düşünemiyorum. Güne, tarçın-limon-bal karışımı eklenmiş bir bardak su içerek başlıyorum. Hiçbir zaman güzel bir kadın figürü olmak istemedim, fakat vücumu korumaya hep önem verdim. Genlerin ve düzenli spor yapmanın formda kalmak için çok önemli olduğunu düşünüyorum.''

Gazetede ayrıca Ajda Pekkan'ın çocuk sahibi olmak istediğine yer verildi. Ajda Pekkan'ın suni döllenme hakkında Amerikalı ve Hintli doktorlara danıştığına değinildi.

Ajda Pekkan geçen sene The Hollywood Reporter tarafından Susan Sarandon, Emma Stone ve Jessica Lange gibi yıldızlar ile birlikte gösteri dünyasının en güçlü 100 kadını arasında gösterilmiş ve Amerika'ya davet edilmişti.

Ajda Pekkan'ın geçen günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü...

Ajda Pekkan evinin mutfağında çektirdiği bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmış, altına ''Yemek de yaparım kariyer de'' notunu düşmüştü. Bu karede genç kızlara taş çıkartan poposu çok beğenilmişti.

Ajda Pekkan bu görüntünnü sırrının spor olduğunu söylese de, birçok kişi şarkıcının popoyu kaldıran silikon takviyeli 'push up' külot kullandığını iddia etti.

KAYNAK:POSTA