13-17 Kasım tarihleri arasında Yeşiltepe Spor Salonu'nda yapılan Okullar Arası Gençler Hentbol Müsabakaları 150 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Gençler B (Kız-Erkek) hentbol müsabakaları zorlu geçen mücadelelerin ardından sona erdi.
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve 13-17 Kasım 2017 tarihleri arasında Yeşiltepe Spor Salonunda yapılan Okullar arası Gençler Hentbol Müsabakaları 150 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Gençler B (Kız-Erkek) Hentbol Müsabakaları zorlu geçen müsabakalarla sona erdi.
Yeşiltepe Spor Salonunda yapılan ödül törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Okul İdarecileri, Şube Şefi Cüneyt Akkaya, Tertip Komitesi üyeleri Yalçın Sincer, Sportif Eğitim Uzmanı Cengiz Yiğit, Beden Eğitimi Öğretmenleri, ve sporcular katıldı. Gençler (Kız-Erkek) hentbol Müsabakalarında dereceye giren okul takımları sıralaması ise şöyle oluştu:
'Genç Erkekler: 1-Hasan Akbudak İmkb Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi, 2-Şehit Kemal Özalper Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi, 3-Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi, 4-Malatya Spor Lisesi
Genç Kızlar: 1-Malatya Spor Lisesi, 2-Abdulkadir Eriş Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 3- Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi.'

Okullar Arası Hentbol Müsabakaları sona erdi