Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı tarafından Kızılay Haftası nedeniyle kan bağışında farkındalık oluşturmak amacıyla parti il binasında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Programa çok sayıda bağışçı katıldı.

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, ilçe başkanları, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Erkan Demirtaş, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

DAVET ETTİ

Toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ifade eden Tekin, "Ülkemizde kan ihtiyacından dolayı her yıl binlerce insan hayatını kaybediyor. Biz de bu ihtiyaca katkı sağlamak için bu kampanyayı düzenledik. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışı yapmaya davet ediyoruz" dedi.

İNSANLIK GÖREVİ

Usta ise, "Kan bağışı yapmak bir kişinin hayatını kurtarabilmenin yanı sıra sağlıklı yaşam için de önemli. Tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını ve bunun bir insanlık vazifesi olduğunu unutmamaları gerektiğini dile getiriyorum" diye konuştu.