Samsun'un Atakum İlçesi'nde üzerlerinden bol miktarda uyuşturucu ele geçirilen 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden birinin daha önce denetimli serbestlik gördüğü ve temizlikçi olarak çalıştığı camide uyuşturucu ticareti yaptığı öğrenildi.

YERE ATTILAR AMA KAÇAMADILAR

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yusuf Ö. Emircan B. ve Emre A.yı, uyuşturucu ticareti yaptıkları istihbaratının alınmasının ardından takibe başladı. Türkiş Mahallesi'nde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nda üzerlerinde arama yapacak polis ekiplerini görünce uyuşturucu maddeleri yere atan şüpheliler, yakalanarak gözaltına alındı.

TORBACILIĞI BIRAKMIYOR

Şüphelilerden Emre A.'nın, daha önce yine uyuşturucu zanlısı olarak denetimli serbestlik gördüğü ve temizlikçi olarak çalıştığı camide uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Bir süre sonra tahliye olan Emre A. ve diğer 2 şüpheli yeniden üzerlerinde 82 adet ecstasy hap ve 1 paket sentetik uyuşturucu ile yakalandı. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye sevk edilen şüphelilerden Emre A. ve Emircan B. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Yusuf Ö. tutuklandı.

Tayfur KARA