Mustafa Erdoğan - Gülben Ergen

Mustafa Erdoğan ve Gülben Ergen çifti 2004 yılında evlenmiş 2012 yılında ise evliliklerini noktalamıştı. Evliliklerinden 3 çocukları olan çift, düzenli olarak bir araya gelip çocukları ile vakit geçiyor.

Çağla Şıkel - Emre Altuğ

Şarkıcı Emre Altuğ ile 2008 yılında evlenen Çağla Şıkel 2015 yılında evliliğini eşiyle anlaşmalı olarak sonlandırdı. Çift çocukları için sık sık bir araya geliyor. Öyle ki tekrar evlencilecekleri bile düşünülüyor.

Hamdi Alkan - Canan Hoşgör

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan da kendisi gibi oyuncu olan eşi Canan Hoşgör ile iki kez evlenip boşandı. Kızları için belirli dönemlerde bir araya gelen ikili en son kızlarının doğum gününde yeni eşi Selen Alkan ile yan yana gelip fotoğraf bile çektirdi.

Kaya Çilingiroğlu - Hülya Avşar

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar'ın evliliği ihanetle sona ermişti. Fakat çift Zehraiçin her fırsatta bir araya geliyor.

Ebru Şallı - Harun Tan

2002 yılında iş adamı Harun Tan ile dünya evine giren Ebru Şallı da 2013 yılında eşinden boşandı. Olaylı boşanma sonrası "bir araya bir daha gelmez" denilmesine rağmen onlar da çocukları için bir araya gelen çiftler arasında yer alıyor.

Cem Yılmaz - Ahu Yağtu

Sadece 20 ay evli kalan Cem yılmaz ve Ahu Yağtu çifti de oğulları için sürekli bir araya gelen çiftler arasında yer alıyor. İkili birçok tatil planını beraber yapıp hep birlikte zaman geçiriyor.

Zerrin Tekindor - Çetin Tekindor

Usta oyuncu Zerrin Tekindor 1988 yılında evlendiği ve daha sonra boşandığı eşi Çetin Tekindor ile dost kalmayı başaran isimlerden birisi. Oğulları Hira için sık sık bir araya gelen ikili, dostlukları ile örnek gösterilen çiftler arasında yer alıyor.

Sema Şimşek - Burak Hakkı

Sema Şimşek ve Burak Hakkı çifti 10 yıllık evliliklerini 2012 yılında noktalamıştı. Boşanmalarına rağmen oğulları Rüzgar için sık sık bir araya geliyor.

Aşkın Nur Yengi - Haluk Bilginer

2006 yılında evlenen Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer çifti 2012 yılında sürpriz bir şekilde boşanmıştı. İkili, 2006 yılında dünyaya gelen kızları Nazlı için belirli sürelerde bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Tamer Karadağlı - Arzu Balkan

Olaylı bir boşanma süreci yaşayan Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çifti de aralarındaki buzları eritip dost kalmayı başaran isimler arasında yer alıyor. Onlar da kızları Zeyno için sık sık bir araya geliyor.

Ozan Güven - Türkan Derya

Yönetmen eşi Türkan Derya ile evliliklerini sonlandıran Ozan Güven de eşiyle dost kalan ünlülerden birisi. Oğulları Ali için bir araya gelen çift, çoğu zaman beraber vakit geçiyor.

Nergis Kumbasar - Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar çifti de 1996 yılında boşanmışlardı. Onlar da dost kalmayı başarabilen ünlüler arasında. Aynı dizide rol alıyorlar, birlikte vakit geçiriyorlar, şakalaşıyorlar ve hiç birbirleri hakkında sağda solda konuşmuyorlar.

Necla Nazır - Ferdi Tayfur

Onlar çocukları için bir araya gelemediler ama torunları için bir araya geldiler. Necla Nazır ve Ferdi Tayfun kızları Tuğçe'nin doğumu sonrası torunlarını görmek için yıllar sonra bir araya geldi.

KAYNAK:POSTA