Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında parke yol çalışmalarına başlanan Kayabaşı Mahallesi'ni ziyaret etti. İncelemeler esnasında mahalle sakinlerinin çalışan ekiplere yardım ettiğini gören Başkan İkiz, "Mahalle sakinlerimiz ekiplerimize yardımcı oluyor ve böylece imece usulü çalışmalar daha hızlı bir şekilde sürüyor" dedi.

PANKARTLI TEŞEKKÜR

Mahalle halkının açtığı teşekkür pankartından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan İkiz, "Daha önce Büyükşehir Belediyemiz tarafından bu mahallede ana yollar yapıldı. Kocaoğlu Mahallesi'nde çalışmalarımız yüzde 95 oranında tamamlandı. Şimdi Kayabaşı Mahallesi'nde ara yolları parke kaplıyoruz. Çalışmalarımızı 1 ay içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

VATANDAŞ DESTEĞİ

Muhtarlara gayretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan İkiz, "Kayabaşı Mahallesi sakinlerimiz belediye işçilerimize yardım ediyor ve yollarımız imece usulü yapılıyor. Amacımız, 81 mahallemizin tamamına Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hizmet ulaştırmak. Çalışmalarından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.