3. ZEREN DÖNEMİ

Samsunspor'da Sportif Direktör Coşkun Zeren, sezon başında özellikle de Teknik Direktör Alpay Özalan'la anlaşılmasının ardından görevinden istifa etmişti. O dönem bir çok spekülasyon ortaya atılsa da, Zeren, Özalan'ın gönderilmesinin üzerinden 2 ay sonra yeniden yuvaya döndü. Daha önce de iki kez Samsunspor'da Sportif Direktör olarak görev yapan deneyimli futbol adamı, 3. kez Nuri Asan Tesisleri'ndeydi. Başkan Erkurt Tutu'nun kendisine yeniden görev teklif ettiğini söyleyen Zeren, "Başkanımız yeniden beraber olmamızı talep etti. Konu Samsunspor olunca hayır deme şansımız yok. Tekrardan bugün Samsunspor'da göreve başladım" diye konuştu.

KALBİM BURADAYDI

Zeren, "Kalbimiz hep buradaydı. Geçen sene üzerimizden silindir geçmişti. Çok zor bir yıldı. Sezon bittiğinde de ben kendi adıma, tükenmişlik sendromu yaşamıştım ve görevimden ayrılmıştım. O konsantrasyonu kendimde görmemiştim. Aradan 3-4 ay geçti yalnız bırakmanın doğru olmadığına karar verdik ve buradayım. Alpay Özalan döneminde takibi zaman zaman problemler oldu ama görevi bırakmamda bunların etkisi yoktu. İşin esası anlattığım gibidir. Samsunspor'a faydanın dokunmayacağını hissettiğinde bırakacaksın çünkü bu kez zararın dokunur. Ben bunun için görevimde ayrıldım. Diğer konuları çok da fazla uzatmamak gerekiyor" dedi.

ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Bundan sonra çıkışa geçeceklerine inandığını söyleyen Coşkun Zeren, şöyle devam etti: "Takımın başında önemli bir hoca var. Başkanımız yöneticilerimiz, hocamız ve futbolcularla birlikte güzel bir yola çıkacağız. Takım lige sıkıntılı başladı. Bunlar makul durumlar çünkü takım yeni kuruldu. İstenilen performansın alınamadığı oyuncular var. Engin hocanın gelişiyle takımda farklı bir hava oluştuğu görülüyor. Mevcut yabancı ve yerli oyuncuların performansı artarak devam edecektir. Buna inanıyorum, inanmasam buruda olmazdım. İnşallah hep birlikte, birbirimizi kırmadan, üzmeden sezon sonu da hedeflediğimiz noktada olarak ligi bitiririz."

Selçuk KAYA