Apple'a dava açmasının yaşananları geri getirmeyeceğini belirten Lawrence "Sanki bütün dünya bana tecavüz ediyormuş gibi hissettim" ifadelerini kullandı.
2014'te çıplak fotoğraflarının kamuoyuna sızması sonrasında ünlü aktrist Jennifer Lawrence ilk defa konuştu. Hollywood Reporter'a bu konu hakkında konuşan Lawrence, 'Telefonum hacklendiği zaman yaşadıklarımı kelimelerle anlatamıyorum. Bütün lanet olası gezegen tarafından toplu tecavüze uğramışım gibi hissettim" dedi.
Lawrence sözlerine şöyle devam etti "Dünyada bu fotoğraflara ulaşamayacak tek bir insan yoktu. Bunu sindirmek çok güçtü'
Yaşadığı tramvayı hala içine sindiremediğini dile getiren Lawrence, 'Bunu yapanlara dava açtım ama bu da bana iç huzurumu sağlamadı" dedi.
27 yaşındaki oyuncu "1.5 yıl önce bir kadın geldi ve bana kızı için çok iyi bir rol model olduğunu söyleyince gözyaşlarına boğuldum. O kadar yaşananlara rağmen birinin böyle bir şey söylemesi çok duygulandırdı ve buna inanamadım' diye konuştu.
Konuyla uğraşmak istemediğini söyleyen oyuncu, 'Apple'a dava açmayacağım. Dava açmak yaşananları ve çıplak fotoğraflarımın yayılmış olmasını geri getirmeyecek' dedi.
Lawrence, olay ilk yaşandığında 'Bu bir skandal değil, cinsel suç' yorumunu yapmıştı.
KAYNAK:VATAN