Sakarya'nın Karasu ilçesinde 10 yaşındaki çocuğun öldürülmesine ilişkin anne ile bir şüpheli adliyeye çıkartıldı.

Alınan bilgiye göre, olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne Z.K. (40) ve T.Y'nin (42) İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlandı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Yenikent Devlet Hastanesi'nde geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Sakarya Adliyesi'ne getirildi.

Adliye girişinde bazı vatandaşlar şüpheli kadına tepki gösterdi.

ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ

Emniyetteki sorguları tamamlanan katil zanlıları sabah saatlerinde alınan sağlık raporu alınmak üzere Yenikent Devlet Hastanesine çelik yelek giydirilerek getirildi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı hastanede şüpheli anne adliyeye çelik yelek ile sevk edildi.

"SİZDE VİCDAN VAR MI, PİŞMAN MISINIZ?" DİYE BAĞIRDI

Anne gazetecilerden birini "Sizde vicdan var mı? Pişman mısınız?" sorusunu yanıtsız bırakırken, olay da gözaltına alınan Turhan Y., isimli şüpheli ise güvenlik nedeniyle başka hastanede alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

ANNE İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan anne Zeynep K. sorgusunda, komşusu olan T.Y. ile yasak aşk yaşadığını ve oğlunun onları yatakta uygunsuz pozisyonda gördüğünü belirterek, Turhan Y. ile oğlunu boğarak öldürdüklerini itiraf etti.

NE OLMUŞTU?

Sakarya'nın Karasu ilçesi Star Caddesi'nde bir apartmanın zemin katında yaşayan anne Z.K. (40), sinir krizi geçirerek 10 yaşındaki oğlu N.T.K'yi boğduğu iddiasıyla polise giderek teslim olmuştu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, çocuğu evde hareketsiz halde yatarken bulmuş, Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olayla ilgili Z.K'nin ifadesi doğrultusunda apartman komşusu olduğu öğrenilen T.Y. (42) de gözaltına alınmıştı.