Brezilya'da bir genç kız, sevgilisi, kendisini birlikte oldukları anların fotoğraflarını internette yayınlamakla tehdit edince intihar ederek yaşamına son verdi. Söylentilerin tüm şehirde yayılması üzerine kız bunalıma girmişti.

CESEDİN FOTOĞRAFLARI WHATSAPP'TA YAYILDI

15 yaşındaki Karina Saifer Oliveira'nın, Sao Paulo'nun batısındaki Nova Andradina kasabasındaki evlerinin arka verandasın canına kıydığı öğrenildi. Kızın cesedinin fotoğrafları WhatsApp'ta yayıldı, polis fotoğrafları sızdıranın kendileri olduğunu redderken aile konuyla ilgili olarak yerel yetikilere şikayetçi oldu.

"KENDİMİ ÇOK DEĞERSİZ HİSSEDİYORUM"

Kızın annesi Angela Saifer, "Bunu hiçbir annenin yaşamasını istemem" dedi.

Kızın 17 yaşındaki sevgilisine uygunsuz fotoğraflarını gönderdiği, çocuğun da bunu internette yaydığı ya da yaymakla tehdit ettiği iddiaları polis tarafından araştırılıyor.

Kızın babası Aparecido Oliveira, kızının fotoğraf söylentilerinden kendisine bahsettiğini ve "Kendimi çok değersiz hissediyorum" dediğini söyledi.

CİNAYETLE YARGILANABİLİR

İşten eve döndüklerinde kızının cesedini bulan Saifer, olaya kendisinden başka sadece polisin tanık olduğunu söylüyor. Kızın cesedinin fotoğraflarının internette yayılması aileyi yıkarken, kızın sevgilisi yüzünden bunalıma girdiği ve kendisini çaresiz hissettiği söyleniyor. Bu durumda 17 yaşındaki çocuk cinayet ile yargılanabilir.