AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nün önemine vurgu yaptı.

İLÇE ZİYARETLERİ

Milletvekili Kırcalı, TBMM görevleri dışında Samsun ve 17 ilçesiyle birlikte Türkiye'nin pek çok ilinde çalışmalara katıldı. Kırcalı, 17 ilçeyi defalarca ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, seçim ve parti çalışmalarına iştirak etti. TBMM çalışmalarının hafta sonu tatiline girmesiyle Samsun'a gelen Milletvekili Kırcalı, il merkezinde vatandaşlarla buluştu.

FARKINDALIK OLUŞTURULMALI

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele günüdür. Bu münasebetle kadınlarımıza yönelik şiddete son vermek adına her zaman mücadele etmek, toplumsal farkındalık oluşturmak hepimizin görevidir. Kadına yönelik şiddet sadece bizim ülkemizin değil tüm dünyanın kanaması bir türlü durdurulamayan derin yarasıdır. Bir gerçeği de ifade etmek gerekiyor. Bugün hala televizyonlarda töre cinayetleri izliyorsak, basından takip ediyorsak, binlerce kadın şiddete, tecavüze, istismara maruz kalıyorsa, var olan yasalar, önlemler buna engel olamıyor, bu zihniyetin önüne geçemiyorsa; teknolojiyi geliştiren, medeniyetleri ileri götüren, bilimde, sanatta, sporda harikalar yaratıp yaşadığımız zamanı ileriye taşıyan biz insanlar, insanlık yönünden ilerleyemiyoruz demektir. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'nde tüm kadınlarımızın yanında ve destekçisi olduğumu belirterek, kadına, çocuğa, insanlığa yapılan her türlü şiddeti kınıyorum.'