AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, koordinatörü olduğu Antalya'nın Kemer ve Muratpaşa ilçe kongrelerine katılarak divan başkanlığı görevini yaptı.

GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

Yoğun bir katılım ile bayram havasında gerçekleyen ilçe kongrelerinde partililere biraraya gelen Milletvekili Köktaş, "Bizim kongrelerimiz birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği özel günlerden bir tanesidir. Ülkemize ve milletimize hizmet sevdalısı ekiplerin belirlendiği günlerden biri olan kongrelerimiz de teşkilatlarımız yenilenerek, tazelenerek gücüne güç katarak ilk günkü heyecanı ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir" dedi.

YENİ BİR SÜREÇ VAR

Milletvekili Köktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti iktidarları ile birlikte ülkemizde yeni bir dönemin miladı olmuştur. Geçen bu 15 yılda ülkemize kazandırdığımız eserler ve hizmetler sadece 1990'ların değil, Cumhuriyet döneminin tamamından daha büyük, etkin, yaygın bir yönetim anlayışının ifadesidir. Kaynakları yıllarca çarpık bir düzenin çarkları arasında insafsızca sömürülen milletimiz, kendi iktidarıyla birlikte adeta bir devrime imzasını attı. Büyüyen, güçlenen, gelişen Türkiye'nin imkanları, şehirlerimize, mahallelerimize, evlerimize yatırım olarak, hizmet olarak yönlendirildi. Milletimize olan bu hizmet aşkı bize her seçimde büyük destek ve çok daha yüksek oy oranı getirdi. Şimdi önümüzde yeni bir süreç var. Hizmet ve yatırım konusunda kendini ispat eden AK Parti, ülkemizin yönetim sistemini değiştirme konusunda da aynı başarıyı elde etmek mecburiyetindedir. Bu bakımdan 2019 seçimleri ülkemiz ve partimiz için en az 3 Kasım 2002 seçimleri kadar kritik bir dönüm noktası olacaktır. Bunun için gayretli çalışmalarımızı gece gündüz demeden el ele birlik ve beraberlik içinde sürdüreceğiz" dedi.