Doğru ve tarafsız haberciliğin adresi olan Haber Gazetesi, 13. yaşını kutluyor. Haber Gazetesi'nin 13. yılı dolayısıyla tüm ekibi kutlayan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi'nin 13 yıldır güçlü bir ekiple çalıştığını ifade etti. Şenocak, masasından Haber Gazetesi'ni eksik etmeyen Samsun halkına da ayrıca teşekkür etti.

ASLA ÖDÜN VERMEDİK

Haber Gazetesi'nin 13 yıldır yayın hayatında olduğunu ifade eden Şenocak, o günden bugüne kadar ilkeli, doğru, basın ahlak ve kurallarına uygun, ödün vermeden yayın hayatını sürdürdüğünü ve sürdürmeye de devam ettiğini dile getirdi. Şenocak, 'Bunun karşılığını da her zaman okuyucudan aldı. Bu anlamda Samsun ve bölge halkına, hemşehrilerimize, farklı illerde ve dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan tüm okuyucu, izleyici, dinleyicilerimize şükranlarımızı sunuyorum. 12 yıldır sadece gazeteyle yayın hayatımızı sürdürmedik, önce Haber Radyo'yu kurduk ve daha sonra Haber Hayat Dergisi'ni, son olarak Haberaks TV ile devam ettik. Samsun'da uydudan tek yayın yapan Haberaks TV'yi de bünyesine katarak, bütün yayın mecralarını tamamlayıp Haber Medya Grubu'nu oluşturduk. Televizyon ve radyo ayrı binalarda, ayrı yerlerde olduğu için yönetim ve iletişim anlamında çok da başarılı olamayacağımızı gördük. Bütün yayın kuruluşlarımızı 2015 yılında tek çatı altında topladık' şeklinde konuştu.

BU BAŞARI HEYECANIMIZI ARTTIRIYOR

Değişim ve gelişimleri yakından takip ettiklerini dile getiren Şenocak, teknolojik imkanların tamamını kullandıklarını ve değişimin gerisinde kalmadıklarını aktardı. İnternet gazeteciliği ve sosyal medya alanlarına da ciddi anlamda yatırım yaptıklarını ifade eden Şenocak, 'Bu yatırımların karşılığını takipçi ve beğeni anlamında okuyucularımızdan aldık. Haber Medya olarak Samsun'da basın hayatına katacağımız değerin tamamını kattığımızı düşünüyoruz. Haber Medya Grubu, Türkiye'de bölge anlamında ilk 3'ün içinde, bu da bizi son derece mutlu ediyor ve heyecanımızı arttırıyor. Bu başarının arkasında çok güçlü bir Haber Gazetesi ekibi var. Bu başarının mimarları aslında bu arkadaşlarımız… Haber Gazetesi'nin kuruluşundan bugüne kadar olan süreçte yer alan başta Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'a, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Okan Aralan'a, Haber Müdürü Onur Nurdemir'e, muhabir arkadaşlarımıza, görsel serviste çalışan arkadaşlarımıza, Abone ve Dağıtım Müdürü Orçun Demirsoy'a, dağıtım ekibine, YAYSAT üzerinden dağıtımı yapıp, bayilerdeki gazetelerin satılmasını ve okuyucuya ulaşmasını sağlayan bayilerdeki arkadaşlarıma yani kısaca bu hikayenin kahramanı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca gazetemizin köşesini süsleyen, fikirlerini ve düşüncelerini okuyucularımızla buluşturan, bizim dünya görüşümüzü okuyucularımıza yansıtan köşe yazarı arkadaşlarımızın hepsinin de tebrik ediyorum. Bizi evlerinden izleyen, masasından gazetemizi eksik etmeyen, bizi takip eden Samsun halkına teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.