Samsun Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrolorü Onur Durmuşoğlu, Samsun 2. Gıda Fuarı'nda eğitim verdi. Fuarda bir stant açtıklarını dile getiren Durmuşoğlu, özellikle ekmek üretimine dikkat çekti.

BAZI KURALLAR VAR

Durmuşoğlu, ekmek ve ekmek üretiminde dikkat edilmesi gereken kuralların olduğunu ifade ederek, bu kurallar hakkında bilgi verdi. Durmuşoğlu, 'Ekmek Türk halkı için önemli, bu nedenle dikkat edilmeli. Üreticileri dikkatli olmaları gereken hususlarda uyarmalıyız" ifadelerini kullandı.

GIDA KONUSUNDA SEMİNER

Samsun Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrolorü Mustafa Kocaman ise TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Karadeniz Salonu'nda "Gıda ile temas eden madde ve malzemeler" ile ilgili seminer düzenledi. Kocaman Haberaks TV'ye de konuşarak, "Gıda kontrol görevlisiyim. Bugün TÜYAP'ın düzenlediği seminerde, gıdayla temas eden madde ve malzemelerle ilgili bir buçuk saatlik eğitim verdim. TÜYAP'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şükrü Berk ASKAR