KAZANABİLİRDİK AMA OLMADI

İstanbulspor maçı sonrası Samsunspor'da alınan beraberliğin ardından büyük üzüntü yaşanıyor. Karşılaşmanın ilk devresinde özellikle istediklerini yaptıklarını belirten Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "İstanbul ekibi iyi ve birbirini tanıyan oyunculardan kurulu bir ekip. İlk 15 dakikadan sonra oyunda iyi olan taraf bizdik. Furkan'a neredeyse maç boyunca top bile gelmedi. Berabere biten maçın ardından oyuncularda büyük üzüntü hakimdi. Verilmeyen bir penaltımız var, kamuoyuda özellikle buna çok tepkili. Kazanabilirdik ama olmadı"ded.

AYİTE TEDAVİYE GİDİYOR

Golcü oyuncu Jonathan Ayite ile ilgili ortaya atılan iddiaların gerçek olmadığını dile getiren Zeren, "Ayite'nin maç öncesi belinde başlayan bir ağrısı oluştu. Ayakta iken yere basamayacak durumdaydı. O yüzden maç kadrosundan çıkarıldı. Onu otelden ben alarak hastaneye götürdüm. Maç sonrası ise doktorların ayakta kalmaması demesi üzerine İstanbul'da iki gün istiharet etti ve dün uçakla Samsun'a geldi. Ayite'nin bugün Medicalpark hastanesinde tedavisine başlanacak. Larbi, Angan ve Ayite'nin sakatlıkları adeta bizim belimizi büktü"diye konuştu.

HAREKAT BAŞLAYACAK

Devre arasında teknik direktör Engin İpekoğlu'nun vereceği rapora göre transfer harekatına başlayacaklarını belirten Coşkun Zeren, "Devre arasına 4 maç kaldı. Artık hocamızda eksik bölgelere transfer istiyor. Takımda yer alan oyuncularımızın önünde 4 maç var. Transferleri hocamızında dediği gibi oyuncular belirleyecek. Bu konuda hocamızla sürekli diyaloğ halindeyiz. Tüm olumsuzluklar ve sakatlıklara rağmen bu takım Engin hocamızla sadece 1 mağlubiyet aldı. Taraftarımıza sabredin demek istemiyorum ama içinde bulunduğumuz durumda onlara çok ihtiyacımız var"dedi.