Posta gazetesi yazarı Mesut Yar dünkü yazısında Zuhal Topal ile ilgili bir kulis bilgisini yazdı. Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal yeni bir gündüz kuşağı programının hazırlıklarını yapıyor.

İşte Mesut Yar'ın o yazısı...

Bakın bu kulis! Her ne kadar bir önceki yapımcısıyla sözleşmesi olsa da Zuhal Topal günlük bir iş için FOX TV ile flört halindeymiş...

Yapacağı işin formatı yaklaşık olarak bellidir. Yarışma sunmaz, evlendirme ya da barıştırma programı yapamaz, magazine el atmaz...

Bu durumda daha önceki rakipleri Esra Erol ya da Seda Sayan'ın yaptığını yapacak ve yarı kriminal bir kuşağı sunacak... Ha, Türkiye'ye bizden habersiz yeni bir format geldiyse o başka. İzler onu da öğreniriz. Tabii taraflar anlaşırsa...

Öte yandan Zuhal Topal geçen haftalarda Seda Sayan ve o dönemki sevgilisi Erkan Çelik'e damat adayı Zekeriya Atak yüzünden açtığı davanın sonuçlanmasıyla gündeme gelmişti.

Zuhal Topal'la İzdivaç programına geçen yıl katılan damat adayı Zekeriya Atak,dans eden gelin adayına ve sunucu Zuhal Topal'a 'Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız' diyerek canlı yayını terk etmişti.

Zekeriya Atak daha sonra yaptığı açıklamada, 'O programda olay çıkarmam için Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik bana 4 bin 350 TL ödedi' demişti. Seda Sayan ise bu iddiaya, 'Zekeriya'yı bize karşı kim kışkırttıysa adalet önünde hesap verecek' yanıtını vermişti.

TELEFON KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Zuhal Topal ile Korhan Saygıner'in avukatı Leman Özkan, 'Şüpheli Erkan Çelik'in; Zekeriya Atak ile suç tarihinden önce yaptığı telefon görüşmeleri, emniyette ifade sırasında birlikte bulunmaları, müştekinin savcılıkta alınan ifadesinde Erkan Çelik ile ilgili anlatımları birlikte değerlendirildiğinde Zekeriya Atak'ı suç işlemeye azmettirdiği anlaşılmıştır.

Savcılık tarafından Asliye Ceza Mahkemesi'nde suça azmettirmekten dava açılmıştır' dedi.

Bu açıklamanın ardından bir açıklama da Seda Sayan'ın avukatından geldi ve açıklamaların doğru olmadığı iddia edildi.

Ayrıca Zuhal Topal'ın programının kaldırılmasından sonra olaylı gelin adayı Naz Mila, Zuhal Topal'ın programı hakkında bir takım iddialarda bulunmuştu. İşte o iddialar...

'Parasını alamayan programı ifşalıyor. Gerçi ben de iki haftayı alamadım zaten benim ihtiyacım yok.

Benim orada tek gerçek ilişkim Baha ile oldu. Baha oyunlardan sıkıldığı için kavga etti, darp ettiler.

Ali ile aramda hiçbir ilişki olmadı ki beni bırakın Ali'nin oraya geldiğinden beri kimseyle ciddi ilişkisi olmadı. Hepsi hayal ürünüydü.

Hatta Nurlana'yı bile sadece stüdyoda gördü.

Bir gün Evleceksen Gel'e gittim. Merak etmediniz mi neden gittim. Çünkü burada paramı ödemediler. Yalvar yakar geri döndüm, paramı verdiler.

Naz'ın bu ifşasının ardından Zuhal Topal bir şok daha yaşamıştı.
Zuhal Topal'la programına gelen 750 bin TL'lik RTÜK cezası sunucuya fatura edilmişti.

KAYNAK:POSTA