Fındık fiyatları bu yıl üreticiyi bir türlü mutlu etmezken fiyatlar hala istenilen seviyede değil. Üreticilerin bir bölümü fındık üretimi yapmama kararı aldı. Bazı üreticiler fiyatlar yüzünden fındığını söktü. Birçok üretici ise fındığını zararına sattı. Peki illerin ticaret borsalarında fındık fiyatları ne kadar? İşte il il güncel fındık fiyatları...

Samsun-Çarşamba fındık fiyatları

Samsun'un en büyük fındık üretilen merkezlerinden olan Çarşamba'da en düşük fiyat 8.17, en yüksek fiyat ise 10 lira seviyesinde alıcı buluyor.

Terme fındık fiyatları

Samsun'da Çarşamba'yla birlikte en çok fındık üretilen İlçesi olan Terme'de, en düşük fındık fiyatı 8.17, en yüksek fındık fiyatı ise 10 liradan satılıyor.

Ordu fındık fiyatları

Türkiye'nin en çok fındık üretilen ili olan Ordu'da, en düşük fiyat 8.17, en yüksek fiyat ise 10 lira seviyesinde satılıyor.

Ünye fındık fiyatları

Ünye'de en düşük fındık fiyatı 8.17, en yüksek fındık fiyatı ise 10 liradan satılıyor.

Fatsa fındık fiyatları

Fatsa'da en düşük fındık fiyatı 8.17, en yüksek fındık fiyatı ise 10 lira seviyesinde alıcı buluyor.

Giresun fındık fiyatları

Türkiye'de Ordu'yla birlikte en büyük fındık üretilen ili olan Giresun'da, en düşük fındık fiyatı 10.42, en yüksek fındık fiyatı ise 10.52 liradan satılıyor.

Düzce fındık fiyatları

Batı Karadeniz'in fındık üretilen illerinin en başında gelen Düzce'de, en düşük fındık fiyatı 8, en yüksek fındık fiyatı ise 9.93 lira seviyesinde seyrediyor.

Sakarya fındık fiyatları

Marmara Bölgesi'nin fındık üretim merkezlerinden olan Sakarya'da en düşük fındık fiyatı 8, en yüksek fındık fiyatı ise 9.93 liradan satılıyor.

Kocaeli fındık fiyatları

Kocaeli'de en düşük fındık fiyatı 8, en yüksek fındık fiyatı ise 9.93 liradan alıcı görüyor.

Fındık fiyatları