Hatırlayacağınız üzere popüler uyglamanın adını son olarak iPad'lerdede kullanıma sunuma ihtimaliyle anmıştık. Uygulamanın yeni versiyonunda yer alan kodlar bu iddiaların dayanağı olmuştu. Henüz iPad'lerde WhatsApp kullanımına dair bir gelişme yok fakat uygulama farklı alanlarla ilerleme kaydetmekten geri durmuyor.

Video izlemede büyük kolaylık

Uygulamanın 2.17.81 olarak isimlendirilen yeni versiyonu iOS için kullanıma sunuldu. Bu güncellemeyle birlikte iPhone kullanıcıları WhatsApp'ta yazışırken istedikleri videoyu izleme imkanı bulacak. Bu özelliği kullanabilmek için video linkinin uygulama üzerinden gönderilmiş olması gerekecek. Uygulama içindeyken linke tıkladığınızda ufak bir pencere içinde video açılacak. Bu videoyu izlerken yazışmaya devam etmek mümkün olacak. Üstelik bu özellik sadece videoyu bize gönderen kişiyle sınırlı kalmayacak. WhatsApp içinde istediğimiz gibi dolaşma imkanına kavuşacağız.

Popüler uygulama bu yeni özelliğiyle birlikte uygulamada geçirilen zamanı artırmayı amaçlıyor. Öte yandan kullanıcıların aynı anda birden fazla işi gerçekleştirmesi de mümkün hale geliyor. Bu kullanışlı özelliğin Android telefon modellerine ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

KAYNAK:LOG