Havzalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt, Başkan Yardımcıları Ali Acar ve Hasan Ali Uyaroğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Sadiye Erden Bozkurt, Veysel Ceylani Aydın ve Serdar Eren, Kadın Kolları Başkanı Mehtap Uyaroğlu, Haber Medya Satış ve Pazarlama Müdürü Mehtap Yeşilbaş'ı ziyaret ederek, ocak ayında 14'üncüsü düzenlenecek tirit programına davet etti.

TİRİT GECESİNE DAVET

Kurulduğu 2004 yılında itibaren düzenli olarak yapılan ve ocak ayında 14'üncü kez düzenlenecek tirit gecesinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Bozkurt, "Elimizden geldiğince güzel çalışmalar içerisinde bulunuyoruz. Bunlardan biri de artık geleneksel hale gelen tirit programımız. Ocak ayında İlkadım Belediyesi'nin katkıları ile Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde yapacağımız programımıza tüm halkımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Haber Medya Satış ve Pazarlama Müdürü Mehtap Yeşilbaş ise, Haber Medya Grubu içerisinde bulunan Haber Gazetesi, Haberaks TV, HaberHayat Dergisi ve Haber Radyo'nun çalışmaları hakkında bilgi verip, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Barış BUDANOĞLU