Adana'da Buruk Mezarlığı civarında gerçekleşen kazada, kırmızı ışıkta hızla geçen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağ tarafından yoluna devam eden araca çarparak karşı şeritte kırmızı ışıkta bekleyen araca çarpıyor. Karşıdan karşıya geçmekte olan yaya ise kazayı fark edip durarak saniyeler ile kurtuluyor.
Mersin'de MOBESE kameralarına yansıyan görüntüde ise hız kurallarına uymayan sürücü sağa sola savruluyor ve yolun sağında park halinde duran araca çarpıp takla atıyor. Görüntüde kazayı gören kırmızı ışıkta bekleyen polis aracından inen polisinde olay yerine koştuğu görülüyor.
Hatay'da kaydedilen görüntülerde dönüş yapan sürücü karşı yönden gelen motosikletli ile çarpışıyor. Çarpmanın etkisiyle motosikletlinin arkasındaki yolcu takla atıp yere düşüyor. Motosiklet sürücüsü ise ayağını arabanın lastiğinden kurtarmaya çalışıyor.
Hatay'daki bir diğer kaza anında ise aynı şeritte ilerleyen araçlardan biri yayaya yol vermek için durunca arkasındaki araçlarda yavaşlıyor en arkadan gelen araç hızını azaltmayınca önündeki araca çarpıyor ve 5 araç zincirleme kazaya karışıyor.

Trafik kazaları MOBESE’de