MERAKLA BEKLENİYOR

Samsunspor'da ilki 20 Aralık, çoğunluk sağlanamazsa ikincisi ise 28 Aralık'ta yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi mevcut yönetimin durumu merak ediliyor. Başkan Erkurt Tutu ve yönetiminin bu süreçte nasıl bir politika izleyeceği ve aday olup olmayacağı konusunda kulislerde bir çok iddia konuşuluyor. Yönetimdeki isimler de bu konuda ne olumlu, ne de olumsuz cevap veriyor. Yönetim şimdilik ise hareketlenmeyi bekliyor.

O HABERLER ASILSIZ

Başkan Erkurt Tutu'nun şehrin dinamikleriyle bir araya gelerek son kararını vereceği iddia edildi. Ancak bazı internet haber sitelerinde yazıldığı gibi Başkan Tutu'nun aday olup, yönetimini olduğu gibi değiştireceği haberleri ise kesinlikle yalanlandı. Dünkü antrenmanda gazetecilerle sohbet eden Başkan Erkurt Tutu da bu konuda ser verip sır vermedi. Başkanın olumsuz cevap vermemesi içe yeniden aday

'Geçmiş olsun' telefonları

Başkan Erkurt Tutu'nun oğlu Abdullah Tutu önceki gün trafik kazası geçirmişti. Kazayı ucuz atlatan Abdullah Tutu, dün hastaneden taburcu edildi. Başkan Erkurt Tutu'nun telefonlarının dünden bu yana susmadığı ve 'geçmiş olsun' telefonlarının geldiği belirtildi. Dün tesislere gelen Başkan Tutu'ya, teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeli de 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.